Zonvakanties onder de €250,-

Zonvakanties onder de €250,-

  • Goedkope hotels voor zonvakantie
  • Vakantie onder €250 per verblijf
  • Géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR

Van onze partner De Vakantiediscounter

175,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Zonvakantie zonder veel geld uit te geven

Droom je van een vakantie vol zon, maar wil je je portemonnee niet te veel belasten? Geen zorgen! Er zijn genoeg zonnige bestemmingen waar je volop kunt genieten zonder een fortuin uit te geven. Of je nu wilt relaxen op het strand, door gezellige straatjes wilt struinen, of gewoon lekker wilt eten en ontspannen, er is altijd iets leuks te vinden voor een klein budget.

Betaalbare plekjes om te verblijven

Je hoeft echt geen vermogen uit te geven om een fijne plek te vinden om te overnachten. Van schattige appartementen en gezellige hotels tot comfortabele all-inclusive resorts, er zijn genoeg betaalbare opties. Voor minder dan €250 per verblijf kun je al genieten van een heerlijk plekje in de zon, met alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie.

Zonnige bestemmingen die je kunt ontdekken

Er zijn zoveel leuke en zonnige bestemmingen om uit te kiezen. Denk aan prachtige stranden, leuke winkelstraatjes, gezellige terrasjes, en stadjes vol charme en sfeer. Of je nu houdt van lekker niks doen in de zon, het ontdekken van nieuwe plekjes, of actief bezig zijn, er is altijd wel een bestemming die bij jou past. En dat zonder dat het je handenvol geld kost.

Handige tips voor je vakantie

Wil je nog meer besparen? Overweeg dan om buiten de drukste maanden te reizen of kies voor minder toeristische plekjes die vaak net zo mooi, maar een stuk voordeliger zijn. Ook vakantiewoningen en appartementen kunnen een goede en vaak goedkopere keuze zijn en geven je de vrijheid om zelf te koken. Zo houd je extra geld over voor leuke activiteiten of een avondje uit.

Begin vandaag met plannen

Het is tijd om je volgende zonnige avontuur te plannen! Er zijn genoeg betaalbare plekken die perfect zijn voor een zonvakantie vol plezier en ontspanning. Of je nu met vrienden, familie of solo gaat, er is altijd wel een bestemming waar je volop kunt genieten zonder veel geld uit te geven. Dus pak je zonnebril, boek die leuke plek en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie in de zon!

De beste zonvakanties op een rijtje per prijscategorie:

Zonvakanties onder de €500

Zonvakanties onder de €750

Zonvakanties onder de €1000