Leuk hotel midden in het centrum van Rotterdam!

Hotel Milano

  • Gelegen in centrum van Rotterdam
  • Dichtbij bekende bezienswaardigheden
  • Goed bereikbaar

Van onze partner Voordeeluitjes.nl

37,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Ontdek Hotel Milano in het Hart van Rotterdam!

Het 3-sterren Hotel Milano biedt een warme en gastvrije sfeer, midden in het bruisende centrum van Rotterdam. Binnen enkele minuten wandelen zijn de belangrijkste bezienswaardigheden en evenementen van de stad te bereiken, zoals de Euromast, de Kunsthal en de indrukwekkende Markthal. Ondanks de centrale ligging, is Hotel Milano gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Laat de verrassende stedentrip naar Rotterdam maar beginnen!

Faciliteiten

Bij Hotel Milano voelt iedereen zich thuis. Begin de dag goed in de gezellige ontbijtruimte, waar een uitgebreid assortiment brood, ontbijtgranen, beleg, zuivel, koffie en thee wordt aangeboden. Hoewel er geen dineropties zijn, kunt u wel genieten van een drankje in de knusse hotelbar. Verder biedt het hotel onder andere een lift, een motorstalling en gratis WiFi. Een gratis stadsplattegrond met informatie over Rotterdam maakt deel uit van het verblijf. Parkeren is mogelijk in de buurt van het hotel tegen een tarief per nacht.

Kamers

De 30 comfortabele kamers zijn uitgerust met gescheiden bedden of een tweepersoonsbed, telefoon, televisie, kluisje, gratis WiFi en een badkamer met douche en toilet. Op elke kamer zijn gratis koffie- en theefaciliteiten beschikbaar. Er zijn kamers op de begane grond, maar mindervalidenkamers zijn helaas niet beschikbaar.

Omgeving

Wat valt er te ontdekken rondom Hotel Milano? Het antwoord is simpel: veel! De Euromast, de Kunsthal en de beroemde Markthal zijn op loopafstand. Ook de Maas, waar prachtige uitzichten zijn vanaf een rondvaartboot of watertaxi, is dichtbij. Bewonder de moderne architectuur van het Centraal Station en de iconische Kubuswoningen.

Voor museumliefhebbers is er genoeg te doen: bezoek het Boijmans van Beuningen voor een veelzijdige kunstcollectie, of het Nederlands Fotomuseum aan de Maas. Diergaarde Blijdorp, met zijn bijzondere en zeldzame diersoorten, is ook een aanrader. Shopaholics kunnen hun hart ophalen in de Koopgoot of de hippe Pannekoekstraat, vol met exclusieve boetiekjes in het Laurenskwartier.

Klaar voor een onvergetelijke ervaring in Rotterdam? Boek nu en ontdek alles wat deze dynamische stad te bieden heeft vanuit Hotel Milano!


Jouw bekeken deals